2007.12.22. Szombat

Ma voltunk öcsémmel Győrben, Csanak átadta a megjavított motort. "Tesztelni" sajnos nem tudta, de manuálisan megforgatva szépen forog körbe. Végül is úgy alakult, hogy nem Csanak teszi vissza a motort az autóba, ha kész a festés, hanem mi. Tehát ma elvittük Vincebá' garázsába, ahol a kiszedés is történt. Szerencsére nagyon segítőkész az arc, azt mondta, probléma nélkül visszateszi ő a motort, még ha én nem is vagyok itthon.

Meg sikerült némi alkatrész-egyezségre is jutni Vincebá és Csanak részéről. Ugyanis Vincebá egy léges-polski-motoros kistraktort akar fabrikálni, amihez sikerült lezsírozni pár alkatrészt Csanaktól.

A BIS-emet nem láttam, de hívtam a festőket. Azt mondta a gyerek, hogy "Há még gittűjjük...". Mondtam, hogy jóvan. Megbeszéltük, hogy majd jövő hét szerdán megkukkantom a verdát. Meg ugyanakkor megyek majd Vincebához, és karácsonyi ajándékként letisztítom a 703 köbcentimet, hogy szép állapotban kerülhessen majd vissza a helyére. ;) :)

Kommentek

CsuTee

Pontosan miket csinált rajta Csanak bácsi?

Horváth András

CsuTee #9737:
Ugye nem forgott körbe a motor, sõt egy helyben állt. Elõször Csanak bácsi belekotort egy erõs mágnessel, hogy hátha valami beleesett, de nem. Miután leszedte a HF-et, kiderült mi a gond: egy halom fekete, égett szar hullott ki a hengerbõl, pont annyi, hogy a dugattyú nem tudott miatta a legfelsõ állásba érni, emiatt nem forgott körbe a moci. Tisztítás, hf-tömítés csere, ezenkívül semmi más baja nem volt. Plusz kicsit széjjel van az ékszíjam, kaptam újat.

Hogy az az égett vacak hogy került oda...Rejtély. Tesóm járt vele az uccsó hónapban, azt mondta, csinált párszor olyat a gép, hogy motorleállítás után berobbant a benzin benzin a kipufban. Lehet ez cseszett vissza valahogy a hengerbe... :O

CsuTee

Ahha, hát remélem én nem fogok igy járni...Lényeg hogy most frankó a mocid ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!