2008.01.05. Szombat

A mai nap megérkeztek a képek, amiket tesóm csinált a telefonjával. :D Nem igazán látszik rajtuk, milyen is igazából az a bizonyos piros, de öcsémgyerek azt mondta, hogy olyan ferráris piros. A homlokfalon megcsillanó szín picit mást mutat, de a neonfény meg a garázshomály csalóka. Mindegy, jövő héten kiderül minden! Nekem már most tetszik!

Az eredeti terv szerint ma máris ment volna Ottó a lakatoshoz vissza, aki visszarakta volna belé az ablakokat meg a többi nála lévő cuccot, de kiderült, hogy - meglepő módon - ki kell mennie Németországba, ahonnan csak jövő hét szerdán jön haza. De pont véletlenül arra járt a pár házzal arrébb lakó Vince bácsi, aki elkezdett akaratoskodni, hogy márpedig neki semmi dolga holnap, és ha a lakatoshoz úgysem mehet vissza az autó, akkor ő legalább visszateheti a motort a kocsiba. Tehát a pogram úgy alakult, hogy most a kocsi nála van és holnap ha minden jól megy, kiderül, hogy a motor működőképes-e.

Most úgy tűnik, hogy az egyetlen gebasz az, hogy a műanyag légbeömlőtakarókat nem matt feketével festették le, hanem fényessel. Plusz még egyelőre a felnik és a dísztárcsák sem fehérek, ez még a jövő zenéje, majd beszélek a festőkkel.




:D:D:D

Kommentek

Buszos Petya

Azannya. Egész csinos. :D :D Sokat tanakodtál, de úgy látom megérte. ;)

Horváth András

Buszos Petya #10504:
Remélem, hogy megérte! :D
Figyu, majd lehet megkereslek a "vékony fekete csík" festésével kapcsolatban. (valami veterán autót-festõt említettél). ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!