2008.04.25. Péntek

Ne higgyétek, hogy ezentúl az értelmetlen blogbejegyzések ideje következik garázsom táján, de ez a mai megint valami olyasmi lesz...
A szegedi bontópartyn úgy felbuzdultam, hogy elgondolkodtam azon, hogy 3 és fél éves szombathelyi tartózkodásom alatt még egyszer se láttam helyi bontót. Ennek orvoslása végett látogattam el tegnap az egyik helyi bontóba, olyan ürüggyel, hogy kéne nekem első csomagtartóba gumiszőnyeg.

Volt 4 Polski az ojjektumban, átnézegettem mindet.

Az egyik fehér olyan "nyugati piacra szánt" benyomású volt, BIS lökösök, automata övek, fura belső lámpa, párátlanítóventi, első csomitartógumiszőnyeget el is hoztam, mert az is egyedi féle volt. :) Na meg persze a belső... Szépfajta, textiles, barna árnyalatú kárpit az üléseken, meg ezekhez passzoló ajtókárpit. Gyönyörűek, megfelelő stílusú autóba nagyon illenének, csak sajnos a vezetőülés pont hiányzik, egy huzatos fekete ülés volt a helyén...

A másik említésre méltó kisautó meg kívül fekete bőr - belül türkiszes plüss kombinációjó ülésekkel volt szerelve. Ez teljes garnitúra, bár nem tudom gyári-e. Ezek az ülések is előredönthetőek, fix támlával.

Végülis a bontótúrából egy gumiszőnyeggel, egy első csomitérszigetelőgumival (az autómon az alapján akarom kimérni a lukak helyét...), meg egy izzókészlettel téretem haza. Mindezt ingyééé. :)

Akinek esetleg kellene a képeken látható cuccok valamelyike, szóljon, és elhozom őket a bontóból.

Update 04.26.:
Ma voltam egy másik bontóban is, ahol nem volt egy Polski sem. Aztán újra visszamentem a Start bontóba, de már csak a Szekeres Marcinak ígért kékes plüss üléseket tudtam elhozni.

A bontó kincset ér amúgy, mert van minden, a baj csak az, hogy árakat is aranyban mérik.:( Van sok BIS alaktrész is, de az árak nem tetszenek... A főnök meg nemalkuszik, asszem nem ezen fogok meggazdagodni. :) Majd még benézek, ha nem rugdalnak ki. :)
a egyik a egyik hátsóülése a másik a másik hátsója

Kommentek

KeMa

ez melyik bontó Szombathelyen? A laktanyánál, ami van?

Horváth András

KeMa #17820:
Nem hiszem, hogy az lenne, ez kifele van dél felé, Ják felé, Külsõ-Pozsonyi út...

Buszos Petya

Ázze, ez nem is értelmetlen bejegyzés, szégyelld magad! :D :D :D
A kékes színû kárpitos cucc az ilyen igényesebben megcsinált homa-made dolognak tûnik, a másik meg valszeg valami huzat az eredeti mûbõr fölött.
Én a helyedben megvenném a bontóstól az egészet kábé ezer forintért, megpucolnám, aztán feltenném a vaterára. ;) Tutira lesz rá vevõ...

Horváth András

Buszos Petya #17827:
Hehe.
Az elsõ garnitúra már itt pihen a szobámban, Szekeres Marci kérésére elhoztam õket. Sajna az ezerért vétel nem jött össze,mert a bontós fõnök az az igazi nemalkuszok típus, hogy a rák egye ki a belét (is). Amúgy viszonylag igényes home-made, igazad van.

A másik nem huzat volt, hanem gyári cucc, de mára csak a maradékot láttam, mert a csávó tegnap szétflexelte az egészet, csak a jobb ülés maradt...:( Pedig a kárpit tényleg szép volt, azt sajnálom a legjobban...

CsuTee

Vazzer,, miféle BIS cuccok vanak ott?

Horváth András

CsuTee #17836:
Személyesen egy váltót láttam, meg pár lököst. De van még ott más is biztos... :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!