2008.07.20. Vasárnap

Sikeresen hazaértem a hétvégi találkozóról.
Első igazi pókos találkozóm volt, megismertem személyesen is néhány pókoldalról ismert kollégát, nagyon jó élmény volt. :)
Péntek este laza alapozás volt söröcskével (tudja valaki hova tűnt 6X1,5 liter Sopronim egy éjszaka alatt??? :) . Gyuláékkal is "beszélgettünk" a faházak végénél, sok érdekes dolgot tudtam meg a klubos-talis élet apró szösszeneteiről. :) Már alig várom a következőt! :) Fogggalmam sincs, hogyan, de bekerültem Velencére, és reggel 5 körül támolyogtam vissza a kempingbe... gyalog. Ha valaki bármilyen infóval tud szolgálni ezzel a kiruccanásommal kapcsolatban, kérem meséljen nekem. :)

A szombati tékozlási versenyen nem indultam, mert 11-kor estem ki a sátramból... mire észbe kaptam volna, már indultunk is a strandra, nagyon fílinges volt a félkörös felsorakozás és a felvonulás is! Nagyon nagy élmény volt. Várom a képeket okosba'. :)

A hétvégi versenyprogramoknál elég passzív voltam, ami lehet az előző nap elfogyasztott különböző hangulatnövelő gyógyitalok számlájára írható. ;) :)
Vasárnap aztán ráéreztem a gyorsszlalom ízére, 3 pilóta mellé is bekéredszkedtem, nagy élmény volt Hepp Ádám, Buszos Petya és nem utolsó sorban Tölli Imi mellett markolni az üléstől kezdve a tetőig mindent. :)
CsuTee-val toltunk egy BIS-es gyorsulást, amire 3 emberből 4 különbözően emlékszik.:( Én meg sehogy... A lényeg, hogy nyertem egy vitatott oklevelet meg egy bort, amit igazából CsuTee-val ketten kéne meginnunk, az lenne az igazi. Majd jövőre...

Aztán jött a legjobb része  játéknak. Hazainduláskor vettem észre, hogy "Hoppá, mi?  Hol a kulcs?" És igen... Már megint elvesztettem az autókulcsaimt. Rövid keresgélés és gondolkodás után kiderült, hogy Tölli Imi autójában esett ki a zsebemből a kulcs, amikor a köröket róttuk és sokkot kaptam. :D
Persze ők léptek le a legkorábban, de nagyon rendes volt Imi, és a telefonhívás után megfordultak és visszahozták a szék mellé esett kulcsot... Még egyszer köszönöm neki és elnézést. Jövőre meghálálom - a megbeszéltek szerint - egy fagyival. :)

A kulcsért nyuszy kabriójával mentünk, ami megint csak nagyon nagy élmény volt, köszi neki is! :)

Búcsúzkodás, közös vonulás Fehérvárig nyuszyékkal, aztán irányba vettem nyugatot, és 2- 2 és fél óra alatt itthon is voltam. Kiváló utak vannak arrafelé a megszokotthoz képest. Toltam a kis gépnek a 100-110-et, 5,1-es fogyasztás mellett, szóval meg vagyok elégedve, csak egy picit eszi az olajat. :)

Ennyi volt, fasza volt, égből pottyant tali volt. :) Köszi mindenkinek, aki hozzátett a hangulathoz! Jövőre is megyek.

Ja, és nem utolsó sorban: Én örököltem meg Laceeee fergeteges meggy parádéját. Ha nem buggyant ma meg a napon, akkor... "Kérek meggyet!" lesz a jövő hét is. :)

Kommentek

CsuTee

Király, képek? :D
Ahh irigyellek hogy menntél a PoP-al :D

Tibee

Eh! Ez a "hogy' kerültem Velencére majd gyalog vissza a campingbe..." ez odabasz. :D :D :D :D

Hepp Ádám

Nálam sajna nem volt a kulcsod, pedig szívesen visszaadtam volna :D gratulálok a díjadhoz. Bocsi, hogy személyesen nem sikerült, de bevallom nem is tudtam róla. : homály emlékek vannak arról, hogy te meg Csutee, de hogy mi, meg hogy? arról semmi. az eredmény hirdetéskor mg, mikor megkaptam a nyreményem, már nem tudtam figyelni, mert eléggé meglepett és leszállt a rózsaszín köd a fejecskémre :D

Lajoska

A "Kérsz meggyet?" akkor csapta ki nálam a biztosítékot, amikor szombat éjjel Réka ezzel parodizálta Laceeee-t. Az asztal alá röhögtem tõle az összes tombolámat. :)

Hepp Ádám

Lajoska #20251:
Hát, a kérsz meggyet szöveg bennem is megmaradt rendesen. Akár mikor meglátott Laceeee, rögtön nyomatta is a meggyét. A nap végére már egészen befogta a kezét a meggy :D
A tombola sorsolás is nagy volt. Fék folyadék tartály.. :D így vasárnapra nekem is sikerült 2-t begyújtenem. így összesen már 3 van itthon :D

Horváth András

CsuTee #20247:
Képek vannak, csak nem én csináltam õket. :D Odafele hátul ültem, visszafele meg az anyósén. A vezetés még várat magára. :)

Tibee #20248:
Nekem mondod! :)

Hepp Ádám #20250:
Köszi. :) Én meg a te teljesítményedhez gratulálok, mind a kocsikádhoz, mind a vezetéshez, mert mindkettõ nagyon ott volt! :) És még az asszony is... ;) :) :D
Péntek este... ehhh. :)

Lajoska #20251:
Na ez sajnos nem maradt meg a felvételen a fejemben. :)

Hepp Ádám

Horváth András #20253:
köszönjük szépen, irulunk-pirulunk :$ (: (nem tudom hogy van a pirulós szmájli, csak sejtem :D )

Hepp Ádám

Hepp Ádám #20255:
ezekszerint sejteni se sejtem :D na mindegy, képzeld oda :D

raver

nah igen kérsz meggyet?? ez asszem szállóige lesz :) :)

obrotka gyula

Asztapicsa. Nem emlékszem, hogyan váltunk el pénteken este, de a sörök elpusztításában részt vettem. Keletin folytathatjuk, ott állom én a söröket. :) :) :) :)

Egér

A sör B-vitamin részét a szervezetemben tárolom, a felesleges hány :D adát kiraktam a pázsitra :)

Horváth András

Hepp Ádám #20256:
Nem kell irulni. :) Pirulós szmájli asszem : + "kis" x. :x

raver #20258:
Én azóta is kérek... Én örököltem a meggyet. :) Itt van a hûtõben még "fél liternyi". :)

obrotka gyula #20262:
Keleti sajnos nincs beütemezve.:( Addig még van egy balatone fesztivál, egy nyaralás, meg egy gólyatábor is. És a régészkedés nem fizet olyan jól. :) Arról nem is beszélve, hogy az ország abszolút másik végében van a tali.:( Pedig rá tudnék kattanni erre a veletek talizásra. Meg persze jobban is felkészülnék, hogy tudjunk mirõl beszélgetni. :)

Egér #20282:
obrotka gyula #20262:
Oké, akkor megnyugodtam, hogy arra érdemes emberek fogyasztották el. Így fasza. :)

raver

Horváth András #20302:
2,bazz de jól jártál :) :) :)

obrotka gyula

Horváth András #20302:
Az nem megoldás, ha valakivel közösen jöttök le arról a környékrõl?? Akkor a benzin csak a fele lenne, a sörödet meg állom. :) :) :)

Buszos Petya

Pénteken kicsit késõn értem oda, ti addigra már eléggé cseppfolyós állapotban voltatok, de kemény fárasztó munkával sikerült utolérnem a kis csapatot. A sör egy részérõl csak annyi infóm van, hogy átment a veséimen, majd egy fa tövében helyeztem el diszkréten. ;)

Egér #20282: Ilyen ez a mai ifjúság. Csak a szeksz, a pia, meg a villanygitár. Gyalázatos... :D :D :D

Amúgy kértek meggyet?

nyuszy

CsuTee #20247:
Ez bárhol, ármikor megoldható, amikor kevésbé rohangálok :)

Gabe

CsuTee #20247:
Öööö... Engem mennyire fogsz, ha azt mondom, hogy én hoztam vissza fehérvárra? :)

CsuTee

nyuszy #20422:
Há de te mindig rohangáltál :D Nem mindig 4 keréken inkább 2 lábon :)

Gabe #20426:
Dzsihhád lesz :P :P :P

nyuszy

Gabe #20426:
Na jó, de te azon kevesek közé tartozol, akinek oda merem adni úgy, hogy nem ülök benne :)

CsuTee #20428:
Mármint úgy értem, hogy amikor nincs éppen Nyári Tali :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!