2008.12.07. Vasárnap

Eccer:
Egy kicsit viccelődött az autóm ma. :) Mint tudjuk, mióta az autót ismerem, rossz benne a benzinszintjelző, úgyhogy a fogyasztás és a kilométerszámláló alapján szoktam tankolni. Persze jól kicentiztem, de még gondoltam egy út belefér. (360 km-nél voltunk, 400-ra szokott elég lenni a benya). Imádott paripám nem így gondolta. :) Drágajóapukám már indulhatott is a benzinkannával irányomba. Még jó, hogy kéznél volt egy Fábiózó az udvarban, egy benzinkút egy km-en belül, na meg én is csak a szomszéd faluban álltam, és pont kivételesen nem siettem sehova. :)
Summa summarum: az elmúlt időben jócskán megnőtt a kocsika étvágya, gondolom ez a téligumiknak, a télnek, a (reggeli) városiautózásoknak tudható be.

Kéccer:
Ezermester öcsém ma kiderítette, hogy azért vacakol a ventilátor, mert a venti motor kijövő/bemenő kábele megtört. Valószínűleg ezt nem tudja ő se orvosolni, mert a motort szészedni nem akarja. Emiatt a mai úton önálló életet élt a megpiszkált venti, hol nyomta a meleg levegőt, hol nem... Amúgy ventilátor nélkül nagyon nincs melegség az autóban.:(
Eccóval: keríthetek egy új ventillátort valahonnan.

Harmaccor:
Dunaszerdahelyen keresztül jövet megpillantottam egy nagyon vagány piros Minit fehér tetővel. Természetesen a régi fajtáról van szó, különben nem írnám le. Igazi, krómos, régi régi fajta, "mostjöttkiagyárból" állapotú kis Morris volt, motorháztetőn két fehér csíkkal, ja meg külföldi rendszámmal. Persze pont ilyenkor nincs velem a fényképező, úgyhogy pár szar esti fotót csináltam a telefonommal, ahogy áll a két autó egymás mellett, majd holnap felteszem őket.

Negyeccer:
Nem tudom mennyire megszokott tünet egy Kispolskitól, de nekem nagyon nem tetszett, amit ma vettem észre: Rövidebb állás utáni startolás után a kezemet a kipufogó mögé tartottam és valami iszonyat fekete trutyit fröcskölt a gép. Lehet azzal van összefüggésben, hogy sok olajat zabál, és valahogy az kerül át a rendszeren, esetleg a 98-as benzinnel, de mindenesetre nagyon nem tetszett.:(

Mindezeken kívül nagyon szépen megy az autó. Az olajzabálás továbbra is aggaszt, de egyelőre nem tudok vele mit kezdeni. A kedvező árak miatt gondoltam legyen már neki is egy kis ajándék a Mikulástól, megtankoltam 98-as benzinnel. Lehet csak placebo, de tényleg jobban megy tőle a gép. :) A karácsonyi szünetben tervezek egy karbipuccantás-átfújást, mert néha prüszköl a gép, ja és előtte meg egy pesti kiruccanást, mert úgy hallottam lesz valami polskis nagymise ottan. :)

Kommentek

Tibee

Én néznék egy úszószintet a karbiban, hogy hogy áll. Ha likas az úszó, attól tud többet enni és attól tud kormolni is, ahogy írtad. Szerintem csak túl sokat kap és csak be kell állítani. :)

KeMa

Miko' gyüssz pestre? Pénteken zh-zom szombathelyen... :)

Horváth András

Tibee #26523:
Köszi a tanácsot. Múltkor állítgattam az alapjárati csavaron, lehet akkor nyomtam el valamit.

KeMa #26524:
Pénteken megyünk Kanizsára Dorkával, aztán onnan megyek VadMacsékkel Pestre. Sikeres ZH-zást. Nekem ma nem volt az. :)

CsuTee

Kérek lefoglalni egy parkolót mellétek Pestre :)

Horváth András

CsuTee #26587:
Á... Nyuszik vagyunk, és nem BIS-szel megyünk.:( Nagyon sajnálom, de most nem férne bele egy ilyen út a keretbe. Kibéreltem egy helyet VadMacsék kölcsön Temprájában. azzal megyünk.
Szavaidból úgy veszem ki, hogy sofõr leszel. Akkor a BIS-es bort most se isszuk meg? :)

CsuTee

Horváth András #26592:
Hát vaze ezt sajnálom. Te azt még fel sem bontottad? Szentségtörés lenne ha BIS nélkül innánk meg, úgy hogy érleld még a nedüt :) Igen én sofõr leszek, kell a gépnek már egy kis km-t, régóta rójja a város utcáit, kicsit ki kell vinni a szabadba megjáratni :)

VadMacs

CsuTee #26587:
énnem a nyúlfélék hanem a macskafélék táborát erõsítem. :) Szóval max köcsögök vagyunk kérem, ha már egyszer annyian mennek off autóval akkor mi sem hagyhatjuk ki. :D

CsuTee #26593:
áldomást iszunk. Az nem BISeBor véletlenül? :c)
A mi gépparkunk éppen telel, mindegyik a saját garázsában.

CsuTee

VadMacs #26604:
Hát vaze én meg lehet egyikkel sem megyek, mert hirtelen lába kelt a pénz-nek, mamám meg meggondolta magát én nem akar velem Pestre jönni, így elképzelhetõ hogy most nem leszek jelen:(

Horváth András

CsuTee #26593:
CsuTee #26607:
Na akkó félre ne beszélj, szedjél össze egy kis zsebpénzt, aztán gyere. :) A bort meg akkor majd máskor, de az tuti, hogy együtt isszuk meg. :)

VadMacs #26604:
1) Ó, nem akartalak megsérteni! Annyiféle állat van ebben a klubban, hogy figyelnie kell az embernek a jelzõkkel. :c) :D > ;) :) ;) : : o)
2) BISeBor. :) LOL. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!