2008.12.14. Vasárnap

Ma délelőtt kirámoltam a Kisautóból a tegnap beszerzett cuccokat.
Az ülések beszerelésével kezdtem, mivel ez a legnagyobb durranás az autó és saját polskis életemben is. :) Nagyon régóta vágytam már ilyen ülésekre, nem titok. :) Nemcsak a vagányság miatt, hanem azért, mert ha Pókkal utazok, akkor általában 100-150 km-eket teszek meg, amiket gyári sámlikon végigcsücsülni nem nagy buli. Egy szó mint száz: Nagyon jól néznek ki az új ülések, nagyon kényelmesek, és hibátlanok. Ma meg is volt a tesztút a Kanizsa - Szombathely szakaszon. :)

Második pont a párátlanító venti cseréje volt. A gyári venti egyik kábele megtört, így OGY-tól kunyeráltam egy "léges ventit". Szerencsére a "léges venti" és a BIS-es venti háza kompatibilis, ideiglenesen bedobtam az OGY-félét a BIS-es házba, így már működik a párátlanítás - és a hőfújás - ezerrel. Tényleg ezerrel, mert csak egy fokozat van benne ugye, ami a kétfokozatú BIS-esnél az erősebbik fokozatnak felel meg. Elég szokatlan, mert én a gyengébbet szoktam nyomni alapból, ami sokkal praktikusabb, mert nem szakítja le az ember fejét. :) A lényeg, hogy végre nem fáztunk a hosszú úton.

Harmadik történet a jobb oldali öv cseréje volt, tudniillik még tavasszal idióta módon szétbarmoltam az öv visszahúzó részét, azóta ideiglenes megoldás praktizált. Hollo tegnapi mutatványa után (az étterem asztalán szerelt meg egy automata övet, amiből kiugrott a rugótekercs vagy mi annak a neve) eléggé szégyellem magam, mert az enyémet is meg lehetett volna menteni, csak én hamarabb vettem elő a nagykalpácsot.:( Hollo jobbos övéből hiányzik pont a lényeg, a beakasztó golyó, szóval még ez is csak félmegoldás, de még így is köszi érte. Hétvégén otthon előkeresem azt is, ha még megvan.

Ezek után megnéztem a gumik nyomását. Az elsőben jó sok volt, leeresztettem 1,6 barra, jó hangosak is lettek az első gumik. Mintha úthengerrel mennék. :) Aztán "régi" ülések hátsó ülésre, "asszony" az anyósülésre, irány Szombathely. :)
A szajré Kontraszt

Kommentek

CsuTee

Régi ülésekkel mi lesz? :)

Lajoska

Gratula a szerzeményekhez!
Ég és föld a különbség a gyári és a sportos ülés között. Régen ültem már gyári ülésben, de nem ülnék vissza bele (kivéve, ha zõõõd.)
A második kép eszembe juttatta a téli találkozót, akkor Benõ belseje nézett ki hasonlóan.
Ja, és a kötelezõ mondat (lecsesznének érte, ha nem írnám le): elfért volna.

Csacsa

gratula hozzá jól nézz ki :)

Plósz Gyula

Kurva nagy !!! :D :D

obrotka gyula

Zsír az ülés!
Párátlanító akkor mûködik, ezt is megtudtuk. :)

KG

Jó az ülés! :D :D :D :D

KG

obrotka gyula #26858:
Aggggyá péézt!

KG

KG #26865:
:D :D :D

Dave07

Jók az ülések, Grat, én is sokáig akartam ilyeneket, de megmentettek a peugeot üléseim :D :D

Horváth András

CsuTee #26849:
Egyelõre a hátó ülésen utaznak. Aztán otthon kirakom õket, jó lesz tartaléknak címen. :) (Mondjuk arra is gondoltam, hogy majd a sportülés újrakárpitozásánál ellesem a technikát, hogyan hegesztették rá a "felmenõ" részeket az alapülésre, oszt csináltatok még egy pár sportülést :) De ez csak egy kósza gondolat).

Lajoska #26852:
Köszi, a zõõõd ülésekre már nekem is fáj a fogam (vagy a seggem? :) :) :) ) Elfért volna? Mármint a kocsim a Pesti Talin? Hát ja...

Kondráth Csaba #26853:
Plósz Gyula #26854:
Köszi, vegyetek ti is. :)

obrotka gyula #26858:
Párátlanító hibátlan, köszi! Majd a számlát rendezzük! Karácsonykor mepróbálom tesómmal összekutyul(tat)ni a kábeleket, hátha lesz belõlük 2 fokozatú ventilátor. :)

KG #26864:
Melyik? :)

KG #26865:
Nekem is! :)

Dave07 #26902:
Én soha nem is gonolkodtam más üléseken, mint a "gyári sportosak". Amúgy a tieid is faszák, és kösziii. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!