2010.07.01. Csütörtök

Tegnap végre volt időm meglátogatni az autót pár órára.

Leszedtem róla minden szemetet, műanyagokat, kitakarítottam a csomagteret a sok törmeléktől és összeszedtem a széttört szerszámosládából a cuccokat.
Lákátosmunkákat is vállaltam, az első kerékjáratokat egy autóemelővel kicsit alakítottam, most már elfordul mindkét első kerék. Szerencsére felnik és gumik nem sérültek.

Ami a nagyon rossz hír, hogy az első blikkre jól csukódó ajtókról kiderült, hogy lógnak jó 1-2 centit, ami azt mutatja, hogy az A oszlop is kapott a pofonból. Látható bizonyíték a balos A oszlopon van, az ablak alsó sarkánál egy nem kis horpadás. Az ablakkéder alsó részén is látszik, hogy pár millit mozdult. Ablak alatti lemez is hullámos. Ablaknak viszont nincs baja.

Első futómű úgy tűnik megúszta, ahogy az akksi is. Igaz csinosan behajtogatta magát a lemezek közé, de kiszabadítottam.
 
Tűzfalat különösebb nem néztem, de talán az is megúszta. Belső fűtésvackokat majd jövő héten lebontom, hogy látsszon az egész lemez. A kuplungpedál beesett, még nem derítettem ki, mitől.

A csomagtér jobb felében lévő radiátorrendszer is egészen egyben maradt, amin nagyon meglepődtem. A műanyag takaró lemez repedt meg felette, de a csövek nem sérültek, csak az alattuk lévő csomagtérlemez meg a lyukak, amibe csatlakoznak. Igaz, a baleset helyszínén volt pár csepp víz arról a részről, nem tudom pontosan honnan. Belső doblemez elvált a külsőtől.

A bal oldalon lévő fékfolyadéktartály és biztosítéktábla sem sérült.

Tudom, hogy a fényképek számítanának, de pont azért írtam le szavakkal, mert annak ellenére, hogy fényképeztem minden centit, nem tudom leszedni a gépről. Holnap még megpróbálom, mert rohadtul nem értem, hova tűntek...

Kommentek

Grosso

No! Látod, akkor mégsem akkora a baj, mint amekkorának elsõre tûnt! Az ablak alatti rész hullámosodása szerintem attól lett, hogy a csomagtérzárral együtt felszaggatta a felgyûrõdõ csomagtartófedeled. A fûtésrendszered is egyben van, tehát akkor egész jó a helyzet, a körülményekhez képest. Alkatrészek vannak ugye, a segítõkész klubtársaktól, én is segítenék szivesen, de lámpákat meg ilyesmiket már többen ajánlottak. De ha valami cucc kellene még és tudok segíteni, nekem is lehet szólni ;)

Hajrá, lesz ebbõl még autó! ;)

Tibee

Na, én is csak ugyanazt tudom írni, mint az elõttem szóló kolléga, hogy lesz még ebbõl autó. :) Kispolski nem lehet ugye, mert ez FIAT, de autó még lehet. :)

tunyi1986

hajrá BANDI!!! Nyári talira már kész is lesz jól látom? :)
Sok sikert hozzá!

Horváth András

Nabakker, nincsenek képek... Egyszerûen eltûntek a géprõl. Jövõ héten újrafényképezem.

Nem olyan nagy a baj, de az az A oszlop elég tré.:(

Horváth András

Na, mégis elõkerültek. :)
http://picasaweb.google.sk/rasztandras/BIS#

Laceeee

Lakatos tuti nem fog unatkozni, de nem menthetetlen a cucc. Láttam már ettõl sokkal jobban összetört autót is amit megcsináltak.

Törölt felhasználó

Az ajänlatom meg mindig fennäll. :) Keress, bärmi kell.

Törölt felhasználó

Kitartás Bandi, ha kell bármi telo vagy PÜ...

raver

Leirhatnám én is hogy nem túl vészes a helyzet :) lesz ebbõl még vigan szaladó BIS az utakon, alkatrészem nem nagyon van de két kezemmel szivesen segítek ha kell :) .
Ja a még a múltkor leboltolt ventilátor már nem üzleti síkon mozog. :D hanem már a tied segítségként :) Persze ha elfogadod és nem sértelek meg vele :) .

Laceeee

raver #45852:
"két kezemmel szivesen segítek ha kell "
Kivered neki?> ;) ;) : o) : o) : o) : o) ;)

THONY

Kitartást neked, én is felajánlom amim van ha kell egy új ablak alatti koszorú a tied ha kell bár nem bis-é de szerintem lehet belõle csinálni!

raver

Laceeee #45867:
Nem tudom kommentálni a hozzászolásod torkomon akadt a hang :D , de megtanultam semmi kétértelmû mondat, mert hamar furán nézhetnek rám :D .

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!