2011.10.18. Kedd

Múlt hét pénteken begurult Szombathelyre a sültalma piros Samurai két szamurájjal, akik lesuhintották a szerencsétlenül járt autóm orrát. A tragikusnak tűnő történet egyébként jó hangulatban telt, sokat segített nekem a négy szakértő kéz. Már a korábbi hetekben nekiálltam szétszedni az autót, mivel elhatároztam, hogy a rossz idő beálltáig eltüntetem szegénykémet erről a világról. Igaz kivonva még mindig nincs a forgalomból, de azt is intézem... A bontásnál hátulról előre haladtam. Először a motort és váltót szedtem ki, majd a beltér maradékait, a kábelkötegeket, aztán jutottam el az elejéhez, ahol sem a kormánymű, sem a pedálsor, sem a laprugó nem akart kijönni... Ekkor érkeztek a szamurájok a házba, és szakértő kezekkel és komolyabb szerszámokkal elintézték helyettem a piszkos munkát. Pár óra leforgása alatt tulajdonképpen a tűzfalig eltűnt az autó. A bódén csupán a hátsó futómű maradt, amit még le kéne szerelni, de a könnyebb mozgatás végett egyelőre marad. Ami hátra van: forgalomból kivonás, és bódé szétdarabolása. Nagy hálámat fejezem ki Bécinek és Tominak a segítségért, és a kellemes társaságért! :)
szamuráj Ebbe a furcsa, magasított Kispolskiba meg beleszerettem... Party over

Kommentek

Miszory Béla

Vaze ennél pontosabban nem is idõzíthettük volna a két blogot... :) Köszönet az alkatrészekért! A többirõl meg még egyeztetünk, de elõre is köszönet! ;) Ha valamiben tudok/unk még segíteni, akkor szólj! ;)

Horváth András

Miszory Béla #51919:
Ember! Tényleg egyszerre írtunk blogot. :) :) :)
Köszi itt is sok segítséget, többirõl meg majd prájvitban. :)

KeMa

Rossz ilyen blogot olvasni :(.

baz

KeMa #51923:
Valóban kár, gondolom eleget rágódott rajta!

Horváth András #51920:
Sajnálom az autókát! :(

CsuTee

Ohh basszus peddig már olyan szép volt:(:(:( Nem akarom elhinni hogy ennyi pénz és idõ a semmivé foszlik :(:(:(

Horváth András

Nem akarok most nagy gondolatokkal dobálózni, de majd összeszedem õket, és leírom legközelebb, hogyan emlékszem vissza a polskis évekre. Sajnos így alakult, de muszáj volt realista szemmel gondolkodnom, és így döntenem...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!