2007.12.09. Vasárnap

Ma este hatkor találkoztam Csanakkal és némi akciófilmbe illő mutatvány után elfuvaroztuk a BIS-motort a műhelybe, hogy Csanak újabb derűs napokat (heteket, hónapokat :D :D :D :D ) tölthessen vele. Azt mondta, hogy legszívesebben már ma szétszedné, annyira fúrja az oldalát a kíváncsiság! :D Én más nem tudok mondani, csak hogy: mindent bele Majsztró! :D Kérem kikapcsolni!

Kommentek

nyuszy

Egész pontosan mi is a beavatkozás tárgya?

Horváth András

Hátttõ...
Ha a hosszabb verziót akarod olvasni, akkor azt írom, hogy nyáron, mikor már egy hónapja ott állt a gép a lakatosnál, elmentem érte, hogy elhozom, mert kellett (volna) egy melóhoz. A tünet: egy hónap egy helyben állás után nem sikerült beindítani, sem behúzni. Mindez azért, mert annyira beállt a motor, hogy az öníindító csak kattogott. Leszedtem az önindítót és a generátort is, nekik semmi bajuk sincs. Kézzel megpróbáltam körbeforgatni a motort, de semmi. Megpróbáltuk betolni, elõre is, hátrafele is, de semmi. Amikor vontattuk, 2-esben felengedtem a kuplungot, állóra fékezte a kereket, hülyeségünk kapcsán a kuplungtárcsát is kicsit megégettük.
Szal ez a gond... Nem tudom egyáltalán, hogy történhet-e olyan, hogy egy álló helyébe beáll a motor ennyire. (bár emlékszem, akkor volt épp a hõrekord nálunk: 40 fok, de ez nem tudom mennyire lehet esélyes).
A lakatost meg nem mertem elkezdeni gyanusítgani, hogy nem mászkált-e az autóval...Aztán ki tudja.

nyuszy

Horváth András #9051:
Hû. Az állástól ilyet még 10 év alatt sem csinál, nemhogy egy hónap alatt. Ott valami történt :S

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!