2008.05. 17. Szombat

Ma elgurultunk Győrékhez, sőt Csanak mesterrel is találokoztam, aki azt mondta, ha már így összefutottunk, gyorsan kicseréli nekem a főtengelyszimeringet. Nagy duzzogva beleegyeztem, és este 8-kor nekikezdtünk a hátfalbomlasztásnak, leszedte az olajszűrőt, aztán jött a 32-es anya, ami nem volt laza... Kellett neki jó fél óra erőlködés, meg egy csepp motorolaj a légcsavarhúzó fityfirittybe, hogy elengedje magát a muter, de sikerült. :)
Vezérműfedél le, régi szimering ki, új szimering be. Közben Csanak rájött valamire, amin akár a tisztelt olvasó is elgondolkodhat, ha megnézi az új szimeringen lévő jelet... Gond egy szál se, kicsit megpucoltam a fedelet, és már ment is vissza.
Új csavarokkal lett visszacsavarozva az olajszűrő, mert a régiek feje nagyon szét volt.

Naiv gyerek létemre gondoltam, ha veszek egy adag légesre való motortartórugó gumit, akkor azt szépen kicseréljük és annyival is kevesebb lesz a rezonancia... Utóbb kiderült, hogy BIS-be nem nagyon passzol az, kivéve az az egy, ami ráment. :) Hátfal vissza, gyújtás beállítva és ammen. :) Még a hangja is szebb lett! :D

Eléggé elhúzódott a mókázás, szóval 11 után gurultam ki az ojjektumból nagy mosollyal az orcámon. :) Ezúton is és újfent nagyon nagy köszönet Csanaknak, aki nélkül ez az autó már valahol ott gurulna az ingyenbenzinkutakkal tarkított örök kátyúnélküli ingyenautópályákon... ;) :)

Utóirat:
Felteszem ide is annak a pólónak a fényképét, amit ma turkáltam. A kérdés természetesen az, hogy milyen márkájú, típusú autó van a pólón! :)
Ezt láttuk Győrben:) Maestro et vörk Anyád! Family Star motorolaj Aki okos, rájön, hogy itt is van valami turpisság:) na erről is egy képet, mert megérdemli Valami különös? zusammen Na mi ez???

Kommentek

CsuTee

Az a szimering egészében gumi? :P

Horváth András

CsuTee #18821:
Nyeeem! A karimája mûanyag. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!