2008.05. 11. Vasárnap

Andy Red vagyok. Ma este felhasználom természetfeletti erőimet, meggörbítem a teret, és visszarepülök az időben: Egy, keto, harom... MUKODJ!

2008. május 11-e van, vasárnap. Megint nagy nap az autó életében! Ilyen még nem volt, amióta elkészült az új festés! Egy helyen volt a víz, a szivacs, a napfény, a wax, a "háttér", a fényképező, meg nem utolsó sorban Ottó is. :)
A hétvégét Dorkáéknál töltjük, a Nap szépen süt. Mosolyogva csalogatnak a jegyzetek és a tankönyvek, de én biz' ellenállok, és kimegyek az udvarra! Úgy alakult, hogy oké, lemosom a kisautót, nehogy megsértődjön, hogy tegnap a másik autót lemostam, ő meg kimarad a lubickolásból. Aztán rájöttem, hogy az udvarnak vannak "háttérként" használható csini részei, sőt a fényképező is nálam van. A wax is előkerült, szóval a kisautónak is megjött a kedve, sokat pózolt, sok fénykép készült.
Ide nem rakom fel mindet, csak párat mutatóba, mert úgy is ezeket fogom most feltöltögetni mindenhova. :)

A motor körüli dolgok nem annyira felhőtlenek, mint az ég.:( Elkezdte mostmár nagyon nyomni magából az olajat a főtengelyszimeringnél. Az olajcsere óta eltelt már lassan 5000 kilométer, de másfél liter olaj bele is ment azóta utántöltés címen.:( Ez így nem nagyon jó, úgyhogy Dr. Csanakkal le is fixáltam az időpontot jövő hétre, megnézi a mocit, sőt még szimeringje is van otthon. :)

A múlt héten rájöttem, hogy az utolsó légfilter-csere óta lement az autó 10 ezer kilométert, úgyhogy hirtelen felindulásból vettem az Unixnál Mann márkájú légfiltert, 4500 forint körüli összegért... Most még nem tudom, hogy 2 hét múlva leesik a vesém is, amikor megtudom, hogy Gyuláék 1000 forintért adják a lengyelektől hozott, gyári minőségű légfiltert... :D Tanulópénz című rovatunkat hall...ják majd két hét múlva.

Megemlítem itt is, hogy múlt héten (2008. május 6-7-8. voltak itt Szombathelyen a diáknapok. :) Ennek egyik rendezvénye, a tojáscsata, kapcsán benne voltam az egyik nívós magyaroszági napilapban (Blikk fedőnevű). Kérdi a szemfüles olvasó: "Ez hogy jön ide?" Hogy úgy mondjam, BIS vonatkozása is van a történetnek. :) És ez legyen akkor az e heti kérdés is: Milyen Polski-alkatrész látható az újságban szereplő képen? :) Ha érdekelnek további képek a csatáról, a www.hetifrissito.hu site-on találsz (Diáknapok 3. nap címen)

előlről is pózol oldalról is pózol felülről is pózolt hátulról is pózol kislánnyal is pózolt kisfiúval is pózolt Ez meg ilyen sztenderd BIS-es tulajdonos kép:D Milyen BIS alaktrész látható a képen? Asszem egyértelmű...:) Az elkövetőt, Abdullah R.-t azóta is körözik a hatóságok A tojáscsata következményei...:) A tojáscsata következményei...:)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!